Cedra je neodvisen raziskovalni kolektiv, ki deluje na prostovoljni bazi. To nam zagotavlja samostojnost in kritično distanco, vendar to obenem pomeni, da nimamo rednega vira financiranja, ki bi nam omogočal sprotno kritje stroškov, do katerih neizogibno prihaja.

Raziskovalno in aktivistično delo našega kolektiva bo v prihodnosti zahtevalo še večja sredstva. Zato smo veseli vsakršnega vašega prispevka, ki nam ga lahko namenite za čim uspešnejše izvajanje naših nalog – prenovitev delavskega gibanja, okrepitev sindikalizma in povečanje moči delavskega razreda.

Če podpirate naše delovanje in nam želite pomagati pri nadaljnjem delovanju, nas lahko podprete z donacijo na spodnji račun. Sleherna donacija nam bo pri naših naporih in delovanju izredno pomagala.

Donirate lahko direktno na sledeči transakcijski račun:

TRR:
SI56 6100 0001 1795 450

Prejemnik:
Društvo Center za družbeno raziskovanje
Huje 4
4000 Kranj

Informcije o banki:
Račun je odprt pri banki Delavska hranilnica d.d., Ljubljana
SWIFT koda (BIC): HDELSI22

Donacijo najlažje izvedete prek uporabe spletnih bančnih storitev (spletni obrazec UPN) ali fizično na vaši banki z izpolnjenim obrazcem UPN (“položnico”). Za kodo namena lahko navedete OTHR in v polje ‘namen plačila’ vpišete “Donacija”.

Če želite donirati kot pravna oseba, nas pred izvedeno donacijo kontaktirajte, saj je v tem primeru treba zagotoviti podpisan sporazum ali izdano prošnjo za donacijo.

Primer UPN/SEPA obrazca
Primer UPN/SEPA obrazca
Deli na Facebooku in Twitterju